Merkwaardig doordachte concepten bedenken, daar zijn wij sterk in.
Een sterk concept dat meer visibiliteit creëert voor uw merk… Alleen zo kan u zich vandaag sterker onderscheiden dan uw concurrenten. Het vertrekpunt is steeds een creatief idee dat aan de hand van een sterk uitgebouwde visuele communicatiestijl uw merk geloofwaardigheid geeft.

Elk concept wordt in een merkwaardige visuele communicatiestijl gegoten.
Uw logo wordt tot in detail uitgewerkt. Een bibliotheek met merkwaardig beeldmateriaal wordt samengesteld. Voor uw verschillende publicaties bepalen wij de lay-out en maken wij de nodige documenten op. Uw merkwaardig logo en bijhorende huisstijl worden vertaald naar visitekaartjes, folders, weergave op uw wagen, gevel of binnenmuren, brochures, productfiches, verslagen en zelfs magazines. Hierdoor kan u er op vertrouwen dat uw bedrijfsprofilering steeds klopt en herkenbaar is!

We leren u graag om ook merkwaardig doelgericht en efficiënt te zijn.
Onze focus ligt bij een uiterst efficiënte en daardoor snelle manier van werken. Grafici en niet-grafici (zaakvoerders en vennoten, maar ook medewerkers van communicatie- en marketingafdelingen van grote bedrijven, overheden, non-profit organisaties,…) brengen we graag bij hoe ze zelf op eenvoudige en zeer efficiënte wijze mooie publicaties kunnen maken en aanpassen. Zo kunnen ze bij elk project ontzettend veel tijd besparen en kort op de bal spelen bij speciale acties of periodieke publicaties. Maximaal rendement halen met een minimale inspanning en bovendien in mensentaal uitgelegd.

Bij Merkwaardig kan u terecht voor een unieke visuele structuur op uw maat – van ontwerp tot publicaties – die ervoor zorgt dat het totale plaatje van uw bedrijfsprofilering steeds begrepen, beheerst en bewaakt wordt en daardoor meer waarde geeft aan uw merk.